Σελίδες

Κυριακή 5 Φεβρουαρίου 2012

"Αυτισμός και Καθημερινότητα"

Αγαπητοί Φίλοι και Συνάδελφοι,
 
Στις 12 Φεβρουαρίου 2012, Κυριακή, θα πραγματοποιηθεί στην Αθήνα, στο Ξενοδοχείο Στράτος Βασιλικός (Οδός Μιχαλακοπούλου 114), στην Αίθουσα Ολυμπία, στις 10πμ-1μμ, το Ετήσιο Σεμινάριο της ΕΕΑΣΠ -με θέμα "Αυτισμός και Καθημερινότητα", με ομιλητή τον Πρόεδρο της Ελληνικής Εταιρείας Αναπτυξιακής και Συμπεριφορικής Παιδιατρικής - ΕΕΑΣΠ, Δρ Δημήτρη Δημητρίου Παπαβασιλείου MD PhD, Παιδίατρο-Αναπτυξιολόγο. 
 
Θα περιγραφεί βασικό πρόγραμμα καθημερινότητας βασισμένο στις Αρχές της Εφαρμοσμένης Συμπεριφορικής Ανάλυσης (ΑΒΑ) και της Εκπαίδευσης Καίριων Δεξιοτήτων (Pivotal Response Training-PRT).  Αναζητούμε και τονίζουμε κατά δύναμιν πρακτικές λύσεις αντιμετώπισης καθημερινών προβλημάτων-βασικών δεξιοτήτων και προσαρμοστικών συνηθειών όπως Ντύσιμο, διατροφή, Ύπνο αλλά κυρίως Εντολοδοσία και Οριοθέτηση. Προσανατολιζόμαστε στις ανάγκες της Ελληνικής Πραγματικότητας, βασιζόμενοι στις σύγχρονες και επιστημονικά Τεκμηριωμένες μεθόδους.
 
Αφορά Γονείς και Ειδικούς και για τα Μέλη της ΕΕΑΣΠ η συμμετοχή στο Ετήσιο Σεμινάριο της ΕΕΑΣΠ είναι δωρεάν. Θα δοθεί δίπλωμα συμμετοχής.
 
Τα Μέλη της ΕΕΑΣΠ έχουν προτεραιότητα κράτησης θέσης στο Ετήσιο Σεμινάριο αλλά και σε όλα τα υπόλοιπα τα οποία πραγματοποιούνται από την ΕΕΑΣΠ όπως και σταθερή έκπτωση σε αυτά ή κατά περίπτωση εκδήλωσης, δωρεάν συμμετοχή. 
Για τα Μη-Μέλη, το δικαίωμα συμμετοχής είναι 20 ευρώ αν η εγγραφή γίνει έως και Κυριακή 5/2/12
 
Για εγγραφές παρακαλώ όπως συμπληρώσετε την Φόρμα Συμμετοχής που παρέχεται ή αποστείλατε εμαιλ στο drdimi@yahoo.com . Επίσης μπορείτε να επικοινωνήσετε στο τηλ 6994138988.
 
Η καταβολή δικαιώματος συμμετοχής στο Σεμινάριο γίνεται στον λογαριασμό της Τράπεζας Πειραιώς υπ'αριθμόν 5079-052212-131,
στο όνομα Δημητρίου Δημήτριος του Κωνσταντίνου.
 
Δια εμβάσματα από το εξωτερικό ο αριθμός IBAN είναι GR60 0172 0790 0050 7905 2212 131
Μετά την εγγραφή παρακαλούμε όπως καταβάλλετε το δικαίωμα συμμετοχής εντός του χρονικού ορίου.
Θα δοθεί τιμολόγιο-απόδειξη είσπραξης κατά την προσέλευση στο Σεμινάριο.
 

Το δικαίωμα επί τόπου εγγραφής είναι 30 ευρώ και δίνει επιπλέον την δυνατότητα εγγραφής και ως Μέλους με παροχή όλων των δικαιωμάτων του Μέλους της ΕΕΑΣΠ, εφόσον ο συμμετέχον το επιθυμεί.
 
To Ξενοδοχείο Στράτος Βασιλικός βρίσκεται στο κέντρο της Αθήνας, στην οδό Μιχαλακοπούλου 114.